Sevgidoji: Batıklardan kolayca kurtulma yöntemi

Batıklardan kolayca kurtulma yöntemi

Genellikle genital bölge, koltuk altı ve bacaklarda oluşan batıklar küçük bir sorun gibi görünse de görüntüsü ve verdiği acı ile sinirlerinizi bozmaya yetebilir. Peki batıklardan kurtulmak için ne yapmalıyız? Batık oluşumu nasıl önlenir?

Batıklardan kolayca kurtulma yöntemleri nelerdir?

Ölü deri hücrelerinden kurtulun,şeker ölü deri hücrelerinden kurtulmanıza ve derinin altındaki kılın yüzeye çıkmasına yardımcı olacak. İşte evde hazırlayabileceğiniz karışım:

Malzemeler:

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ bardak organik şeker


Hazırlanışı:Zeytinyağı ve şekeri küçük bir kapta karıştırın. Nemli ve kumlu bir kıvamı olması gerekiyor. Dilerseniz 1-2 damla antiseptik özelliği olan çay ağacı yağı ekleyebilirsiniz. Karışımı problemli bölgeye yuvarlak hareketlerle uygulayın. Sıcak suyla yıkadıktan sonra temiz bir bezle kurulayın.

Sıcak su tedavisi:Bir bezi çok sıcak suyla ıslatın ve batığın olduğu bölgeye koyun. En fazla ne kadar sıcağa dayanabilirseniz o kadar sıcak olmalı. Bezi 10-12 dakika beklettikten sonra kıl ve deriniz yumuşayacak, kılı çekmek daha kolay hale gelecek. 10-12 dakikalık periyodda bezi birkaç kez sıcak suyla ıslatabilirsiniz.

Batık oluşumu nasıl önlenir?

Nemlendirin:Düzenli olarak cildi nemlendirmek batık oluşumunu önlemenin en etkili yoludur. Özellikle ağrılı genital bölge batıkları için. Yüzümüzü, ellerimizi, bacaklarımızı nemlendirirken diğer bölgelerimizi unutuyoruz. Genital bölge özellikle batıklara meyilli bir bölgedir ve düzenli nemlendirme bu bölgede mucizeler yaratabilir.
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

2 yorum:

  1. Batıkların çözümü lazer, nemlendirme ve keseleme işlemi bence :) Büyük blog takip etkinliğinden iadei ziyarete geldim :) Başarılar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin sefalar getirdin, konu hakkındaki önerilerin içinde çok teşekkür ederim.

      Sil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR