Sevgidoji: Doğal yollarla saç rengi açma teknikleri nelerdir?

Doğal yollarla saç rengi açma teknikleri nelerdir?

Papatya Çayı İle Saç Rengi AçmaBir avuç kurutulmuş papatya ve saplarını 3 su bardağı kaynamış suyun içinde yaklaşık olarak 2-3 dakika boyunca kaynatın ve sonrasında ocaktan alın sonrasında ise 10 dakika boyunca ağzı kapalı bir biçimde dinlenip demlenmesini bekleyin. Bu esnada evinizde varsa spreyli bir şişeye ihtiyacınız olacak. Yoksa bu işlemi elleriniz ile de yapabilirsiniz. Ilıyan ve demlenen papatya çayını süzüp suyunu spreyli şişe içerisinde alın. Temiz saçlarınıza spreyleyip güneşli zamanlarda saçlarınızı güneş ışığında kurutun ve bunu dilediğiniz renk tonuna ulaşıncaya dek uygulayın. Saçlarınızın temiz olması bu aşamada oldukça önemlidir.

Doğal yollarla saç rengi açma teknikleri nelerdir?


Zeytin Yağı İle Saç Rengi Açma
Haftada 1 defa yapacağınız bu uygulama ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar canlı ve parlak görmenin dışında renginin de açıldığına şahit olacaksınız. Yapmanız gereken şey saç uzunluğunuza göre bir miktar saf zeytinyağını saçlarınızın köklerinden başlayıp uçlarına kadar tarak ile masaj yaparak uygulayın ve en az 1 saat kadar saçlarınızda zeytinyağını bekletin. Eğer yapabilirseniz balkonda veya bahçede güneş ışığında bu yöntemi uygularsanız saçlarınız çok daha sağlıklı bir görünüme ve saç açma işleminiz de daha hızlı gerçekleşecektir.
C Vitamini İle Saç Rengi Açma 
Eczanelerden kolaylıkla temin edebileceğiniz vitaminlerden 10 kapsül kadarını ezerek kullanmakta olduğunuz şampuana ekleyin ve her kullanmadan önce çalkalamayı unutmayın. Püf noktası ise saçlarınızda şampuanın en az 15 dakika kadar kalmasıdır. Bu şekilde saçlarınız yaklaşık olarak 5 yıkama sonrasında açılmaya başlayacaktır.

Bira İle Saç Rengi Açma
Bira, içerisindeki bileşenler sayesinde saç rengini birkaç ton açabiliyor. Bunu sağlamak için yine güneşli bir günü tercih etmeli ve bira ile yıkayarak saçlarınızı güneşte kurutmalısınız. Bu şekilde saçlarınızın renginin hızla açıldığını göreceksiniz.
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Saçlarımın rengini ben seneler önce papatya suyuyla açmıştım. Bu yöntem hem çok doğal hem de saçımın rengini birkaç ton değiştirmişti. Saçın rengini yıpratmadan açmak için papatya suyu bence şahane bir yöntem. Evde kolaylıkla saçınızın rengini papatya suyuyla açabilirsiniz. Saç rengi açma işlemiyle ilgili yayımladığım yeni yazımı okumanız için ben de sizinle paylaşmak isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/dogal-yontemle-sac-rengi-nasil-acilir/ 💛

    Güzel okumalar dilerim,
    sağlıkla kalın. 🌞

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR