Sevgidoji: Yeşilçay maskesi

Yeşilçay maskesi


(Yeşil Çayla depresyondan Kurtulun) Stres ve gerginlikler sonucu ortaya çıkan ve diğer bir ifadeyle ruhsal çöküntü olan depresyondan çıkmak kolay olmamaktadır. Yeşil çay sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkiye sahip olduğundan dolayı depresyona girme olasılığı da azalmış olur.

(Yeşil Çayın beynimizi koruması) Beyin fonksiyonlarını geliştirmeye yardım etmesi  ve çeşitli rahatsızlıklara karşı korumasının yanı sıra ilerleyen yaşlarda beyni Alzheimer, Parkinson hastalıklarına ve bunamaya karşı koruma sağlar.

(Yeşil Çayla Cilt Bakımınızı Sağlayın) Yeşil çay ciltte yaşlanma ve kırışıklık belirtilerini en aza indirir. Ayrıca yapılan çalışmalarda ciltteki güneşin zararlarını azalttığı belirlenmiştir. Ayrıca hücreleri yeniler ve göz altı şişliklerinin oluşmasını engeller.

 aşağıdaki yöntem ile evde doğal yeşil çay ile cildi yenileyici ve temizleyici bir maske yapabilirsiniz.

Hazırlanışı:
2 poşet ya da 3 tatlı kaşığı Yeşil Çay
½ adet Patates
Yeşil çay bir bardak sıcak suyun içinde 10 dakika demlenir. Soğuyan yeşil çayın içinden 2 yemek kaşığı alınır.
1 Patates rendelenir. Rendelenen patates tülbent ya da süzgeç yardımı ile süzülüp suyu ayırılır.
2 yemek kaşığı Yeşil çay ile 2 yemek kaşığı Patates suyu karıştırılır. Elde edilen solüsyon pamuk yardımı ile tüm yüze uygulanır.

Özellikle göz çevresine de uygulanmasını tavsiye ederim. Göz altı morluklarına da iyi gelecektir.
Karışımı taze olarak yeniden yaparak haftada 3 gün uygulayabilirsiniz.
Yüze uygulanan solüsyon 15 dakika sonra ılık su ile durulanır.

#yeşilçay #ciltbakımı #güzellik
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Öncelikle Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum ve bu bayramın hepimize sağlık, sıhhat ve mutluluk getirmesini diliyorum.
    Sağlıklı beslenme ve düzenli spor yaparak bazı bitki ve meyve çaylarını içmek kilo vermeyi hızlandırıyor. Yeşil çay bence en etkilisi. Yağ yakımını hızlandırıyor, metabolizma hızını artırıyor ve ödemin vücuttan atılmasını sağlıyor. Zayıflamaya yardımcı olan çaylar hakkındaki yeni yazımı okumanız için sizinle de paylaşmayı isterim: http://www.ebrubektasoglu.com/yazi/kilo-vermeye-yardimci-5-cay/

    Güzel okumalar dilerim,
    sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR