Sevgidoji: Yulaf maskesi

Yulaf maskesi

(Yumuşaklık hissi) Bu maskeyi uyguladıktan sonra cildinizdeki yumuşaklığa inanamayacaksınız. 

Yulaf Maskesi, cildi besleyen ve kirlerden arındıran bir maske olarak bilinir. Özellikle siyah noktalara karşı çok faydalıdır. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Ciltte vitamin eksikliğinden kaynaklanacak problemlere karşı yulaf, zengin minerallar içerdiği için cildinizi parlatır. Yapılışı son derece basit. 

Hazırlanışı:
Yarım fincan yulafı iyice ezin ve yarım çay kaşığı bal, iki çorba kaşığı süt, iki damla geranium (sardunya çiçeği) yağı ve iki damla papatya yağı ekleyin. İyice karıştırın ve parmaklarınızla dairesel hareketlerle uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla temizleyin. Cildiniz bir bebeğinki gibi yumuşacık olacak. Cildiniz yağlıysa karışıma 5 damla limon suyu ekleyebilirsiniz.


Sade yulaf ezmesi maskesi nin hazırlanışı:
Bir su bardağı yulaf tanelerini bir tencereye koyun. Üzerine yeteri kadar su koyun pişirin. Daha sonra bu malzemeyi bir süzgece koyarak süzün. Süzgeçte kalan taneliri tahta bir kaba koyun ve ezin. İşte maskeniz hazır. Ezilmiş yulafı (Tencerede kalan yulaflı suyu ilava ederek) bulamaç haline getirip yüzünüze sürün. Yarım saat dakika sonra yıkayın.



Oriflame Love Nature Yulaflı maske-krem seti
Cilt maskesi cildi yatıştıran ve besleyen bir maske. Krem ise cildi nemlendirmeyi vaad ediyor. İlk uygulamadan sonra cildinizdeki rahatlamayı farkediceksiniz.
Cilt Bakımı için Yulaf Maskeleri
 #magkadin #güzellik #yulafmaskesi #yulafmaskesineişeyarar #yulafmaske #yulafmaskesinasılyapılır #yulafmaskesiilesiyahnoktalardankurtulun #yulafmaskesininfaydaları #yulafmaskeleri #yulafmaskesisivilce #yulafmaskesitarifi #yulafmaskesikullananlar #yulafezmelimaske #yulafezmesindenmaske #yulafezmesimaskesinasılyapılır #yulafezmesimaskesikullananlar #yulafezmesimaskesiyapanlar #yulafunumaskesifaydaları #yulafezmesimaskesifaydaları #yulafkepeğiilemaske #yulafezmesiilemaske #yulafkepeğimaske #yulafkepeklimaske #yulafkepeğimaskesi #yulaflimonmaskesi #yulafgülmaskesi #yulafbanyo #banyoiçinyulaf #yulafmaskesitarifleri #yulafunumaskesitarifi
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

2 yorum:

  1. ay günlerdir nestle yulaflı lifli bişiyini severek yiyom. maske de oluyo demekkisiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yulaf sağlık ve sporun vazgeçilmezi afiyet sağlık sıhhat olsun 💪

      Sil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR